Pagina's

donderdag 23 december 2010

zondag 19 december 2010

Fijne kerst!

Gloudemans koken & kado organiseerde een taartenwedstrijd, gisteren en vandaag zijn alle taarten ingeleverd, en ikzelf deed natuurlijk ook mee! Alle ingeleverde taarten worden morgen gedoneerd aan verzorgingstehuis sint Jan in Uden, alleen dat is al helemaal super natuurlijk! 

Dit is het taartje wat ik maakte voor de wedstrijd. Biscuit gevuld met slagroom en een koekjes bavaroise. 


zaterdag 18 december 2010

Kerst Cupcakes!

Vandaag weer lekker aan het bakken geweest voor morgen. Onder andere deze cupcakes gemaakt:


dinsdag 14 december 2010

Taartje


Afgelopen weekend had ik een 'meeting' in Sint Oedenrode waarvoor ik dit taartje heb gemaakt. Ik had er eigenlijk een tekst op willen zetten, maar was al iets te enthousiast met de stippen, hihi! De taart was gevuld met banketbakkersroom, slagroom en abrikozenjam. 

zondag 5 december 2010

Pakjestaart


Vrijdag deze pakjestaart gemaakt, gevuld met slagroom en abrikozenjam. Gezellige pakjesavond! 

vrijdag 3 december 2010

Wedstrijdje doen??

Bij Gloudemans koken en Kado organiseren ze een taartwedstrijd! Daarmee kun je een cadeaubon winnen van maar liefst €100,- te besteden in hun winkel. Wel de moeite waard dus! Bovendien krijgt iedereen die een taart inlevert een pak Funcakes biscuitmix gratis! Het is de bedoeling dat je de taart 19 december (koopzondag) in de winkel in Uden inlevert. De deelnemende taarten worden dan 20 en 21 december geschonken aan Sint-Jan verzorgingstehuis in Uden. De prijswinnaar wordt gekozen door een werknemer van Sint Jan. Alleen dit doel is al leuk om mee te doen met deze wedstrijd! 

Er is wel een limiet van 50 deelnemers, dus schrijf je snel in! Dat kan via email met een formulier, die ik later hier in zal proberen te voegen. Moet dat nog even uitvogelen. Wil je je meteen inschrijven? mail mij dan even en dan mail ik het formulier naar je toe: klaartjes-taartje@live.nl. Of ga langs in de winkel, daar liggen de formulieren klaar. Vanmiddag en vanavond geef ik er weer een kleine demo. 

Tot snel!

donderdag 2 december 2010

Zwarte piet

Afgelopen weekend dit taartje gebakken voor een Demo in Uden. Helaas werd ik ziek, dus is er niet veel van de demo gekomen, maar 3 december doen we weer een poging! :)