zondag 26 september 2010

De demo....

Het was leuk! Veel aanloop gehad, en gezellig het een en ander kunnen vertellen en laten zien aan de klanten. Zoals ik gisteren al had laten zien had ik dus al één boltaartje klaar. Ik had ook een heleboel cupcakes gebakken waarvan ik er een aantal al versierd had. De rest heb ik daar versierd en meteen uitgedeeld aan degenen die eens wilden proeven. Verder heb ik ter plekke nog een taart versierd, een beetje geïnspireerd op het Babette servies wat ze daar ook verkopen. Errug leuk servies! Zucht...... hihi! 

Een aantal van de cupcakes....
De taartjes..... 


Iedereen was ook erg positief dat er nu een winkel in de buurt is voor deze spulletjes! Bak jij ook? ga daar dan zeker een keer kijken bij Gloudemans koken en kado, het assortiment breidt alleen maar uit!  (tot zover de reclame ;-)) 

5 opmerkingen:

Anita zei

Keileuk dat het zo goed is gegaan!!
Hoor morgen de details wel hè :)

Audrey zei

Hij was heerlijk die groene taart, ja eindelijk eens mogen proeven, hihi...

Lisetta zei

Leuk klaartje, ik vind dit ook helemaal bij je passen. Kan ik al een rose taartje met bloemen en hartjes reserveren voor mn verjaardag? Duurt nog ff hoor (27 febr)?????

Yvonne van Bruggen zei

Hee Klaartje,
Toch weer een blog erbij!! Hihi..
Maar wel een hele leuke!! Blijf het lieveheersbeestje toch wel super vinden hoor!!
Heb meteen nog een vraagje.. Als mijn cupcakes uit de oven komen zijn ze mooi bol, maar als ze even staan, zakken ze helemaal in.. Zo jammer en dan kun je ze ook niet meer zo mooi versieren.. Heb jij enig idee??
Groetjes! Yvon

marikkie zei

Wat een leuke taarten en cupcakes! Ik heb er een paar gepint op pinterest, zo krijg je vast nog meer bezoekers!